Training

Op zoek naar een originele invulling van jouw teamdag? 'Let’s play!'

Je geeft bevlogen leiding en zoekt een verrassende invulling voor een teamdag die jouw medewerkers echt in beweging brengt.

‘Let’s play’ is een bruisende workshop met als belangrijkste ingrediënt improvisatietheater.

Jouw teamdag wordt een kiemdag. ‘Right from the start’ legt Hans kiemen voor een betere ontmoetings- en samenwerkingskwaliteit.

Hans nodigt je uit en moedigt je aan om los te komen uit ingesleten patronen, jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen en aannames en je innovatieve vermogens te vergroten.

Dankzij een unieke combinatie van diepgang en hilariteit zorgt Hans voor een onvergetelijke ervaring die doorwerkt en waar nog lang over gesproken wordt.

 

 

Thema’s

  • (Persoonlijk) leiderschap
  • Impact en invloed
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Optimale communicatie
  • Omgaan met verandering
  • Aansluiten en meebewegen
  • Inspireren en motiveren
  • Vertraging en verstilling

Teamdag 'Let's Play!'

Compact: 1 dagdeel

Bruisend speelfeest vol persoonlijke feedback op ieders performance op de speelvloer. Met veel plezier in beweging komen en elkaar verrassen. De leermetafoor die als vertaalslag naar de werkvloer diep doorwerkt!

Medium: 2 dagdelen

Verbinding door verdieping vergroot wederzijdse interesse. Op basis daarvan oefenen met nieuw gedrag aan de hand van storytelling en toneelimprovisatie. Resultaat: toegenomen teamspirit en respect voor elkaars eigenheid.

Kingsize: 3 dagdelen

Verdieping door verbeelding geeft verbinding. Vanuit persoonlijke ontwikkelverlangens speels werken aan persoonlijk leiderschap, hechtere samenwerking en betere afstemming. ´Let´s play!´ in optima forma.

Ervaringen

Zo beleefden zij 'Let's play!'

Met respect maar glashelder en in de roos. Dat kenmerkt de feedback die je al na vijf minuten van Hans mag ontvangen. Hier staat iemand die zijn vak verstaat. Ik ben een nuchter iemand die niet van flauwekul houdt. Als ik vooraf had gehoord wat we precies zouden gaan doen, zou ik ongetwijfeld in de weerstand zijn geschoten. Ten onrechte. Elke oefening was nuttig, gaf inzicht in mijn eigen gedrag en dat van collega’s en ik heb ze met plezier gedaan. Heel verfrissend en effectief.

Peter Gaillard
Peter Gaillard
managing director Netspar

Ik ben heel blij met deze ochtend. Het team vond het nuttig en ’diep’ en het heeft ons dichter bij elkaar gebracht. De afsluiting met lol en gezelligheid was ook heel goed. Echt goed gedaan: dank hiervoor!

Barbara Mura
Barbara Mura
algemeen manager bondsbureau Badminton Nederland

Hans heb ik leren kennen als een ervaren en betrokken trainer. Hij weet groepen op een speelse en prikkelende manier uit hun comfortzone te halen. Met humor en enthousiasme geeft hij daarbij het levendige goede voorbeeld, ‘practise what you preach’. Het is erg knap hoe hij de vertaling weet te maken tussen improviseren en leidinggeven. Deelnemers geven na het volgen van zijn training regelmatig aan dat ze verrast zijn over de creativiteit en fantasie die ze in zich hebben. En met name ook hoe leuk en spannend het is om dit in te zetten en hierop te durven vertrouwen. Het prettige van samenwerken met Hans is dat hij daarnaast ook in contact blijft met mij als trainer. Hij doorziet een lopende leerlijn en blijft verbonden met mij én de deelnemers.

Mark Egging
Mark Egging
Egging Training & Advies

Hans is een zeer prettig persoon, ons team voelde zich snel vertrouwd met Hans en durfde zich open te stellen. De werkvormen die Hans aanbiedt zorgen voor een leuke afwisseling tussen een serieuze component waarin ontdekken en ontwikkelen van de eigen persoon voorop staan en een lossere theatrale component waarin ieder zijn ontwikkeldoel kan ontplooien. Weerstanden in het team werden door Hans doorbroken en elk teamlid haalde individueel profijt maar ook het gezamenlijke team heeft zich gedurende de middag verder ontwikkeld. Er niet onbelangrijk: we hebben veel gelachen en plezier gehad samen! Wij kijken terug op een zeer succesvolle teammiddag.

Lizet Gerrits
Lizet Gerrits
teammanager Arkin preventie jeugd GGZ

Het was een leuke en waardevolle sessie. Verrassend … na een middag staan we als team een lied uit volle borst te zingen terwijl aan het begin niemand dit zou doen. Hans heeft de groep stap voor stap geholpen om uit hun comfortzone te komen. Dit door middel van zelf- en groepsreflectie op ons eigen denken en gedrag. Iedereen heeft een aantal goede aandachtspunten voor zijn eigen storytelling skills meegenomen uit de middag.

Ralph van Roosmalen
Ralph van Roosmalen
chapter coach KPN

Dank aan jou en Hans voor de heel geslaagde heidesessie voor onze afdeling. Ik heb een aantal van onze groep gesproken, en zonder uitzondering heeft jullie dag veel teweeg gebracht, bij ieder was er veel voer voor overdenking, op individueel en/of groepsniveau.

medewerker overheidsorganisatie
medewerker overheidsorganisatie

Waar jij voor mij als collega uniek in bent is het blootleggen van belemmerende processen en patronen in groepen terwijl je diezelfde groep lijfelijk laat ervaren dat het veilig is om zichzelf te laten zien, uit te spreken wat ze voelen, denken en waar hun grootste spanningen en verlangens zitten. Ik vind het erg knap en ken geen ander zoals JIJ!

collega trainer
collega trainer

Wat heb je ons in een uur veel laten beleven en leven!!! Heel veel dank voor je inspiratie en stimulatie voor ons team. Ik zou best met ons team iedere maand een uurtje zo willen spelen. maar ja of dat te realiseren is … Ik denk dat het veel goeds zou kunnen brengen.

Malissa Lemmens
Malissa Lemmens
GGZ team Queeste Alkmaar

Werken met Hans is een genot. Met uitdagende oefeningen weet hij mensen te raken, roeren en bewegen. Als Hans komt wordt er gelachen en gehuild, gespeeld en hard gewerkt.

Jonah Bavinck
Jonah Bavinck
Studio Bavinck

Hans is een bewogen en bevlogen man. Hij weet mensen vanuit zijn achtergrond als acteur en regisseur te verleiden om in beweging te komen, om vanuit kwetsbaarheid op de voorgrond te treden en in het licht te gaan staan. Hans brengt in mijn leiderschaps- en teamontwikkelingstrajecten verdieping aan en geeft handvatten waar mensen weer terug in de waan van de dag nog lang plezier van hebben.

Jacqueline Wiener
Jacqueline Wiener
Jacqueline Wiener, natuurlijk leiderschap

Warm, doelgericht, spiegelend. Deze dag heeft mij in elk geval weer even aan het denken gezet en met de neus op de feiten gedrukt. Ik heb in de teamdag ervaren hoe samenwerking hoort te zijn (naar mijn idee), zowel met collega’s die je nauwelijks ziet als ook met cliënten. (…) Hans is een man die bij mij feilloos met de juiste instrumenten de juiste snaren wist te raken. (…) Warm, betrokken en veilig, waardoor kwetsbaarheid mogelijk was. En de werkvormen in de middag waren top!

medewerkers
medewerkers
Punt Autisme