Over

“Hans is een zeer prettig persoon, ons team voelde zich snel vertrouwd en durfde zich open te stellen. De werkvormen die hij aanbiedt zorgen voor een leuke afwisseling.

In een serieuze component staan het ontdekken en ontwikkelen van de eigen persoon voorop. In een lossere theatrale component kan ieder zijn ontwikkeldoel ontplooien.

Weerstanden in het team werden door Hans doorbroken. Elk teamlid haalde individueel profijt, maar ook het gezamenlijke team heeft zich gedurende de middag verder ontwikkeld. En niet onbelangrijk: we hebben veel gelachen en plezier gehad samen! Wij kijken terug op een zeer succesvolle teammiddag.”

Lizet Gerrits, teamco√∂rdinator Arkin, preventie jeugd GGZ

 

Tijdens zijn studie Duitse taal- en letterkunde (RU Leiden, UvAmsterdam) lonken de podiumkunsten. Hij zingt een aantal jaren in diverse bands en verkent het toneel als cabaretier/tekstschrijver. In 1989 voltooit hij zowel zijn studie Duits als een theateropleiding. Hans acteert in verteltheaterproducties, maakt deel uit van een spraakensemble, regisseert toneelstukken voor het onderwijs en de zorg en maakt, samen met collega kunstenaars, theaterproducties op maat voor bedrijven en instellingen. Als consultant in de loopbaanbegeleiding ontwikkelt hij trainingsinstrumenten op basis van theatermethodieken. Hij specialiseert zich in de leermetafoor improvisatietheater en laat zich daarbij inspireren door het werk van Rudolf Steiner en door o.a. Peter Brook, Keith Johnstone en Otto Scharmer (Theory U) .