Coaching

'Mens, ken jezelf.'

Je wilt meer uit jezelf halen, want je voelt dat er meer in zit. Je wilt een stevige stap zetten in je ontwikkeling. Je zoekt een coach met een scherp waarnemingsvermogen en een hoge sensitiviteit die jou – met respect voor jouw grenzen – uitdaagt.

Coaching bij Hans Schenkels verloopt niet via geijkte paden. Je wordt uitgedaagd om in beweging te komen. Speelse, theatrale oefeningen kunnen deel uitmaken van jouw coachingtraject.

Uitgangspunt is steeds de ‘hele mens’: wat drijft je, hoe is het om contact te maken met jouw grote ontwikkelverlangen en wat belemmert je om dat verlangen te leven?

‘Down to earth’ kenmerkt zijn stijl, waarbij hij een spirituele benadering niet schuwt. Niet onbelangrijk: Hans houdt van korte trajecten, quality time is zijn uitgangspunt. Meestal in drie, maximaal in vijf sessies, krijg je impulsen die jou nieuwe mogelijkheden bieden. Het is aan jou om op weg te gaan.

Bij vragen rond loopbaan en persoonlijke ontwikkeling; bij vastloopproblematiek en onvervulde wensen; als ‘onderhoudsbeurt’ na jaren van voorspoed en geluk.

ERVARINGEN

Zo beleefden zij hun coachingtraject

“Er komt veel samen in deze creatieveling: een academische achtergrond, landbouwervaring, een professioneel opgeleid acteur/regisseur, een zanger, een loopbaanbegeleider die zich als ervaringsdeskundige specialiseerde in het opnieuw in beweging komen. Door de coachingsessies bij Hans ben ik anders naar mezelf gaan kijken. Collega’s geven me terug dat ik sterker en helderder ben geworden.”

Coachingcliënte
Coachingcliënte

"Graag wil ik je ontzettend bedanken voor de drie leerzame sessies. Je hebt me goed op weg geholpen bij het ontwikkelen van mijn gevoel en bij het maken van keuzes in mijn levensloop."

Coachingcliënt
Coachingcliënt

Ik ben blij dat ik gekozen heb om verder met jou door te gaan. Mijn intuïtie liet me toen niet in de steek. Je verfrissende aanpak en scherpe observaties, kan ik achteraf beredeneren, hebben daar aan bijgedragen.

Iris
Iris

Het was hard werken in die sessies met jou. Maar ik pluk er nu wel de vruchten van, niet alleen in mijn professionele functioneren, maar ook privé. Ik heb meer rust gekregen en ben beter in contact met mezelf gekomen.

Reinier
Reinier

Graag wil ik je ontzettend bedanken voor de drie leerzame sessies. Je hebt me goed op weg geholpen bij het ontwikkelen van mijn gevoel en bij het maken van keuzes in mijn levensloop.

Jan-Paul
Jan-Paul

Jouw coaching heeft mij behoorlijk in beweging gebracht. Er kwam veel voorbij dat mij raakte. Dat heeft er mede voor gezorgd dat ik nu sterker in mijn schoenen sta. Een aantal collega’s heeft me laten weten dat ze me helderder vinden.

Marianne
Marianne